SIED

 

Boek Station Deventer is verkooptopper en blijft de aandacht trekken.

14 december 2020

Het is met de presentatie van het boek Deventer Station wat anders gelopen dan gedacht. De feestelijkheden rond het 100-jarig bestaan van het station konden niet doorgaan, de boekpresentaties ook niet. En toch is het boek van Arno Dijkhof een echte bestseller gebleken. Er zijn er inmiddels al meer dan 900 van verkocht.  En het boek blijft in de belangstelling. Weekblad de Stedendriehoek ruimde deze week  een hele pagina in voor een mooi interview met Arno. 

In de nieuwsbrief van onze erfgoed-collega  Stichting Oud Deventer schreef  Hans Kaajan schreef een lovende recensie. Twee citaten: “De auteur verdient een compliment voor het ontrafelen van de complexe ontstaansgeschiedenis van het station”. En : ”Het is geschiedschrijving van hoge kwaliteit!”.  U kunt via deze link nieuwsbrief 46 van Oud Deventer downloaden, kijk op bladzijde 8 en 9.

Het boek is nog volop verkrijgbaar bij ons verkrijgbaar. Als u heel snel bestelt, doen wij ons best om het nog vóór de kerstdagen bij u thuis te bezorgen.  Klik hier voor meer informatie en voor het bestelformulier. Donateurs van de SIED krijgen 10% korting!

 

meer

nieuws