SIED

donateur

Donateurs en vrienden

Voor de financiering van onze activiteiten en onze huisvesting zijn wij afhankelijk van donaties. Meer dan 200 particulieren, organisaties en bedrijven zijn donateur of vriend van de SIED.

Als u zich aanmeldt als donateur ontvangt u gratis het halfjaarlijkse bulletin Nijvertijd (zie Publicaties) en de digitale Nieuwsbrief. Tevens wordt u uitgenodigd voor activiteiten van de stichting zoals tentoonstellingen, lezingen, excursies e.d. en krijgen de donateurs 10% korting op de aanschaf van publicaties.

De SIED kent drie categorieën van donateurs:

  • particulieren betalen jaarlijks minimaal € 20,- per jaar
  • organisaties betalen vanaf € 25,- per jaar
  • bedrijven zijn donateur vanaf € 50,- per jaar

Aanmelden als vriend:

Ook kunt u zich aanmelden als ‘Vriend’ van de SIED. Vrienden krijgen naast de bovengenoemde faciliteiten extra publiciteit geboden. Hun naam wordt vermeld in de Nijvertijd en zij hebben recht op een prominente vermelding met link op de website. Jaarlijks wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor alle vrienden. Vrienden van de SIED betalen € 250,- of meer per jaar.

De SIED is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De Belastingdienst kent deze status toe. De SIED staat geregistreerd onder RSIN 804036809. Giften, donaties en schenkingen aan de SIED zijn fiscaal aftrekbaar. De SIED is een culturele ANBI. Dat betekent dat giften aan de SIED bij de aangifte Inkomstenbelasting particulieren voor 125% meetellen bij de giftenaftrek. Bedrijven mogen in de vennootschapsbelasting de aftrek met 50% verhogen. Verdere informatie over ANBI

Aanmelden

Hartelijk dank voor uw aanmelding

U ontvangt spoedig een bevestiging via het door u opgegeven e-mailadres.

Graag meld ik mij bij deze aan als donateur van de SIED voor een bedrag van:

Naam bedrijf/organisatie:

Uw gegevens:

Voornaam:

Achternaam (verplicht):

Adres (verplicht):

Postcode (verplicht):

Plaatsnaam (verplicht):

Telefoonnummer (verplicht):

E-mailadres (verplicht):

Privacy verklaring