Bericht

Belonings

De SIED is een vrijwilligersorganisatie met een stichtingsbestuur en werk- en projectgroepen. Bestuur en andere vrijwilligers ontvangen geen vergoedingen voor hun werkzaamheden. Iedere vijf jaar maakt de SIED een beleidsplan waarin de visie voor de komende periode wordt vastgelegd. Dit beleidsplan is hier te lezen: Beleidsplan_SIED_2015-2020.pdf

Bestuur

Eric Giesbers, voorzitter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Michiel Hartmann, lid

Gerard Faas, penningmeester, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ellen Schild, lid

Janleo van der Laar, adviseur

Piet de Noord, secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Theo Tysma, lid

Sam de Visser, lid

Marcel Overbeek is namens de Federatie Industrieel Erfgoed Nederland agendalid.

Beloningsbeleid

Bestuursleden ontvangen geen vergoedingen of beloningen voor de werkzaamheden.

Werkgroepen

Werkgroep Geschiedenis
Contactpersoon: Sam de Visser, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkgroep Transformatie (gebouwen, machines, producten, kunst, bruggen etc)
Contactpersoon: Janleo van de Laar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkgroep Collectie: Theo Tysma, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkgroep Communicatie
Contactpersoon: Piet de Noord, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie Nijvertijd (halfjaarbulletin)
Contactpersoon: Ipe de Graaf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondersteuning

Fotografie: Theo de Kreek, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website adviseur: Frank Welgemoed, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Samenwerkingsverbanden

Vaste samenwerkingsrelaties zijn er met:

De Deventer Foto kring (o.m. met de jaarlijkse fototentoonstelling)

Stadsarchief en Athenaeumbibliotheek (SAB) Deventer (o.m. bij onderzoek en bedrijfsarchivering)

De SIED neemt deel aan het Netwerk Cultureel Erfgoed Deventer.

 

Jaarrekeningen

Exploitatierekening2013SIED.pdf

Exploitatierekening2014SIED.pdf

Exploitatierekening2015SIED.pdf

Exploitatierekening2016SIED.pdf

 

BALANS2013SIED.pdf

BALANS2014SIED.pdf

BALANS2015SIED.pdf

BALANS2016SIED.pdf 

 

Verder informatie bij de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Privacyverklaring SIED

 

De privacyverklaring van de SIED is hier te lezen.